Linkruilen Handig

Linkruilen Handig

Er zijn meerdere manieren om een link te ruilen. De meest voorkomende is ook direct de minst effectieve. Je plaatst een link van een andere website op de jouwe, en die andere webmaster doe dit ook.  Erg transparant voor Google, en met weinig of geen meerwaarde. Of beide sites moeten duizenden bezoekers per dag hebben en een deel hiervan bezoekt de andere website, met name omdat beiden een bepaalde relatie van vakgebied hebben.

Een andere manier is de ABC link. Bij een ABC-linkruil gaat het er vooral om dat twee websites niet naar elkaar linken. Partij A linkt naar partij B, en partij B weer door naar partij C. Doe je dit echter heel vaak, dan zal Google ook dit patroon herkennen en de links minder waarde toekennen.

Wat zijn de beste links?

De eenzijdige backlink is de beste link voor jouw website of -shop. Een link naar jouw domein zonder een link terug op welke wijze dan ook. Nu heeft Google liever niet dat je voor deze links betaalt. Bekijk hiervoor hun richtlijnen. Echter als je bij ons een link afneemt praten wij daar verder met niemand over :-)

Link toevoegen